Kampioen. Windborn Heart of Gold at Arwen

"Rybe"

 

geb.: 12 augustus 2022

 

Soms gebeuren er dingen zonder dat je ernaar op zoek bent. Dat is precies hoe Rybe( toen nog Reba) in ons leven kwam. Door omstandigheden waren we niet in de gelegenheid om zelf te fokken of een jonge pup op te voeden en toen kwam 6 maanden oude Rybe op ons pad en wisten we dat zij de juiste was. We voelen ons heel gelukkig dat haar fokker, Lori Wilson, Rybe met ons wilde delen.

Omdat ze al voor enkel shows in Amerika was ingeschreven hebben we besloten haar pas na die shows op te halen. We hadden geen idee dat ze het zo goed zou doen op de show en in korte tijd werd ze Amerikaans Kampioen en won ze Best in Sweepstakes op de show van de Lone Star Whippet Club. Ze is altijd geshowd door haar fokster Lori.

En nu woont ze bij ons en past ze heel goed tussen onze roedeltje. Rybe is bijzonder gemakkelijk in de omgang, maar tijdens de coursing/renbaan is ze een kleine wervelwind. Ze heeft zzich al goed laten zien tijdens de eerste paar shows op het vaste land en behaalde ook al haar coursinglicentie.

We kijken uit naar de toekomst met Rybe.

 

Haar eerste show in Amerika

 

Op de show in Gorinchem 2023

 

Op de windhondenshow in Heteren

 

De link naar haar stamboom in de Whippetarchives:

https://whippet.breedarchive.com/animal/view/windborn-heart-of-gold-13f9cae7-f5bd-48c7-9894-ec76e4c1fe26

 

 

INDEX